3.12.2015

Tulethan joulu kultainen

Tein viimeisimmän asikastyöni Salon teatterille heidän lasten joulu näytelmäänsä; Tulethan joulu kultainen. Tehtävänäni oli vastata näytelmän graafisesta suunnittelusta (julisteet, flayerit, käsiohjelma, facebook banneri jne.) Tässä pieni sneak peek ja kuvaa tekemästäni julisteesta. 

"Tulethan joulu kultainen on tunteikas näytelmä, josta löytyy ilon ja surun, hauskuuden ja syvällisyyden sekä todellisuuden ja fantasian lisäksi myös onnellinen loppu.

Joulu on lähestymässä ja elämän rikkinäinen todellisuus on kaukana joulun kultaisesta kuvasta. Perinteinen yhteinen sukujoulu on uhattuna keskinäisten kiistojen vuoksi. Niin toisen polven siskokset kuin kolmannen polven serkukset ovat lopen kyllästyneitä niin toisiinsa kuin torailuihinsa. Yksinäinen isoäiti murehtii, miten joulun käy. Tuleeko sellaista ollenkaan?

Tarinassa pureudutaan oikeisiin ongelmiin fantasian kautta, mikä sopii paremmin koko perheen näytelmään sekä lasten kanssa työskennellessä. Vaikka rikkinäisyys kauniin kuvan takana saattaa olla hieman arka aihe liitettynä lasten maailmaan, lapsissa elää se aitous, joka osoittaa, ettei keisarilla ole vaatteita. Sen vuoksi on tärkeää yrittää selittää lapsille lapsen sanoin sitä maailmaa, jossa he elävät."

-Salon teatteri.com

Klikkaa kuvaa niin saat ne isommaksi :) 






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti