5.3.2015

täällä taas

Pienen kasvisravintolan elämä jatkuu ja minä jatkan täällä edelleen menossa mukana. Kampanja mainoksia ollaan tehty paljon ja juostu pitkin kaupunkia levittämässä salasana alennuksia, käykää kurkkaamassa, koulun seiniltäkin pitäisi löytyä pari ;) Naisex messuilta löytyy myös Krassin ja Nature Designin alennus lappusia jotka olivat minun eilinen päänmenoni. Myös kauneus hoitala Natashan kanssa ollaan yhteystyön merkeissä väsätty sitä sun toista.
 Mitäs muuta? Syöty on liikaa herkullisia ruokia, facea päivitetty, sähköposteja kirjoiteltu, pankissa ja kaupoissa juostu ja valokuvia otettu ahkerasti (ja muokattu). Muistitikkukin täyttyy kovaa vauhtia... Jokainen päivä on erinlainen, nautin täällä olosta, todella. Täällä on hyvä olla, elämäni on tällä hetkellä täällä: Krassissa ja Teatterilla, Äidin huomissa ja yksin kotona, tästä puuttu enää se #inttileski. 

P.S Kuvassa näkyy herkullinen Punajuuri-Suklaakakku viimeviikolta. Se oli liian herkullista, tuli ikävä kuvaa katsoessa :D Nähdään ja tsemppiä kaikille tuleville viikoille, kevättä kohti!  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti